O nama

Uvijek otvorena vrata našeg hotela, odmor gosta i udoban boravak ovdje su jedini cilj svakog zaposlenog. Ukoliko putujete iz pravca sjevera a potreban Vam je odmor, na ulazu u Podgoricu sa desne strane magistralnog puta nalazi se novi, moderno opremljeni Garni hotel “Piramida”.

Objekat je izgrađen 2010. godine, raspolaže sa 10 dvokrevetnih soba opremljenih TV-om sa satelitskim i zemaljskim programima, bežičnim internetom kao i željenim temperaturnim režimom. Posjetiocima sa sopstvenim vozilom na raspolaganju je besplatni parking sa mogućnošću pranja vozila.

Ako želite da organizujete poslovni sastanak, prezentaciju, seminar, na raspolaganju su Vam dvije sale od po 100 mjesta, od kojih jednu možete koristiti za održavanje poslovnih sastanaka a drugu za ručak ili pauzu za odmor.

Gosti mogu uživati u šetnji pješačkom zonom podgoričkog šetališta Gorica, udaljenog od našeg hotela 5 minuta, i za svega par minuta stići u centar grada.

Turisti koji odmor provode krstareći sa “Mobile-home” mogu koristiti usluge parkinga sa priključkom na vodovod, kanalizaciju i električnu energiju